AllOffice Nordic AB och Svexo Pappersmarknad AB går samman

2022-01-10
AllOffice Nordic AB och Svexo Pappersmarknad AB går samman
      .AllOffice Nordic AB och Svexo Pappersmarknad AB går samman

Bäste kund!

För att stärka närvaron i Stockholmsregionen går AllOffice Nordic AB och Svexo Pappersmarknad AB samman 1 feb 2022 genom att moderbolaget till AllOffice Nordic AB förvärvar Svexo Pappersmarknad AB. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda ännu bättre lokal service och ett ännu bredare sortiment.

Svexo Pappersmarknad AB är ett familjeägt grossistföretag som säljer kontorsvaror och förbrukningsvaror till kontor, lager, butiker, lokaler, praktiker, restauranger, verkstäder och förskolor med flera. Med vårt breda sortiment erbjuder vi er som kund en totallösning och detta sparar, som alla vet, både tid och pengar. Företaget grundades 1998 och är beläget med butik och lager i Bromma, Stockholm. Svexo Pappersmarknad AB präglas av hög personlig service och snabba pålitliga leveranser. Besök oss på www.svexo.se för mer information.

AllOffice Nordic AB är en av de ledande leverantörerna i Sverige inom kontorsförbrukning, kök och servering, dokumenthantering, inredning, samt städ och hygien. Det är ett familjeägt företag med en omsättning på ca 850 mkr. Vi finns lokalt med 31 butiker samt centrallager i Norrköping och lokala lager i Helsingborg, Luleå och Leksand. Besök oss på www.alloffice.se för att hitta mer information.

Vad innebär det för dig som kund hos Svexo Pappersmarknad AB?

Det innebär att du kommer att få samma goda service och samma villkor och samma medarbetare som tidigare. Verksamheten bedrivs vidare i samma juridiska bolag som tidigare, Svexo Pappersmarknad AB (556558-4546). Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot ett gott samarbete!

Med vänlig hälsning
AllOffice Nordic AB
Carl Lindgren
Ägare
070-607 90 40
VD

Med vänlig hälsning
AllOffice Nordic AB
Niklas Norström
070-336 30 20

Med vänlig hälsning
Svexo Pappersmarknad AB
Per-Åke Södergren
Ägare
070-483 83 71