Blöjor

Logotyp Blöjlagret

Därför köper förskolor blöjor av oss

Kvalité & Miljö
Våra barnblöjor är bland de mest miljövänliga blöjorna på marknaden. De är tillverkade med hänsyn till miljön och 95 % av allt avfall från produktionen av Bambo Nature är återvunnet. Barnblöjorna är dermatologiskt testade, märkta med den Nordiska Svanen och FSC.

Service utöver det vanliga
Blöjlagret heter den delen av vårt företag som är dedikerad förskolor. Som kund får du alltid prata med samma person då du beställer och samma person levererar blöjorna med egen bil. Han bär in varorna och ställer dem på angiven plats samt respekterar regler som till exempel att man inte får gå via köket etc. Han hjälper dig med frågor kring regler om miljö & Hälsa och vilka produkter som är godkända, självklart får du säkerhetsdatablad. Mikael Eriksson har mer än 20 års erfarenhet av service till förskolor och han levererar i hela Stor-Stockholm. I övriga landet levererar vi med DHL. Förutom blöjor erbjuder vi ett sortiment med över 8.000 artiklar för att vara en komplett leverantör av förbrukningsvaror.

Priser
Vi ger dig alltid bästa pris som förskola, ekonomisk förening eller föräldrakoperativ på våra blöjor. Kontakta oss för att bli kund, det tar inte mer än några minuter. Vi registrerar ett konto och kopplar på din prislista samt ger dig användaruppgifter om du vill beställa via e-butiken. Priserna tål att jämföras!

Kontakt

Blöjlagret Tfn: 08-97 19 00 E-post: kundtjanst@blojlagret.se
Svexo Pappersmarknad AB Tfn: 08-764 71 50 E-post: kundtjanst@svexo.se
                                                 .            .                               .                 .                                    

- Blöjor

- Tvättlappar

- Underlägg

- Sortiment för förskolor


Miljövänliga Bambo Nature Blöjor