LED Ljus

Batteridrivna LED ljus i olika storlekar med naturtroget sken. Njut mer av fina ljus och slipp vara orolig för brandrisken med levande ljus! LED ljus är dessutom billiga att använda eftersom du slipper köpa nya ljus och de drar väldigt lite ström så dina batterier håller länge. Låt LED-ljusen vara påslagna då du är hemmifrån! Då ser det ut som om folk är hemma och det kanske håller inbrottstjuvar borta.
 • LED Vaxkljus May Vit 75x125mm

  LED Vaxkljus May Vit 75x125mm

  Vaxljus med en marmorerad vit yta med ett fint sken. Ljuset är 12.5cm högt och batteridrivet. Det har en timerfunktion som gör det enkelt att ställa in när ljuset ska lysa. Passar perfekt i en ljusstake eller en lykta för en hemtrevlig känsla!
  69,00 kr
 • LED Värmeljus Paulo 2-Pack

  LED Värmeljus Paulo 2-Pack

  2-pack med batteridrivna värmeljus i färgen vit. Lågan ger ifrån sig ett varmvitt sken, vilket gör dom perfekta för att skapa en mysig atmosfär inomhus. Dessa ljus har även en inbyggd timerfunktion.
  49,00 kr
 • LED Blockljus M-Twinkle 15 cm

  LED Blockljus M-Twinkle 15 cm

  Glashållare med vaxljus inuti, Twinkle flamman lyser med ett naturligt varmt gult sken. Timerfunktion gör det enkelt att ställa in när ljuset ska lysa.
  99,00 kr
 • LED Blockljus M-Twinkle 10 cm

  LED Blockljus M-Twinkle 10 cm

  Glashållare med LED vaxljus inuti, Twinkle flamman lyser med ett naturligt varmt gult sken. Timerfunktion gör det enkelt att ställa in när ljuset ska lysa.
  89,00 kr
 • Ljushållare BAMBOO 50 x 95 mm

  Ljushållare BAMBOO 50 x 95 mm

  Ljushållarna är tillverkad av miljöanpassad bambu och har löstagbara metallkoppar som tål maskindisk. Stora värmeljus, LED värmeljus och blockljus passar i ljushållaren.
  83,20 kr
 • Ljushållare BAMBOO 55X60mm

  Ljushållare BAMBOO 55X60mm

  Ljushållarna är tillverkad av miljöanpassad bambu och har löstagbara metallkoppar som tål maskindisk. Små värmeljus, antikljus, kronljus och LED värmeljus passar i ljushållaren.
  79,10 kr
 • Ledset Mininlamp 3lampor+ladd

  Ledset Mininlamp 3lampor+ladd

  LED Värmeljus - 3 "ljus" som aldrig brinner ner. 12 färger att välja mellan inklusive varmvitt. Varje ljus levereras med en grå hållare i silikon.
  1.451,20 kr
 • LED-set 4 Mininlampor laddbara

  LED-set 4 Mininlampor laddbara

  LED Värmeljus - 4 "ljus" som aldrig brinner ner. Våra LED-ljus lyser i upp till 13 timmar. OBS! Detta är ett reservkit så ladningstation krävs sen innan.
  936,20 kr
 • Ljushållare Twine 75x75mm Svar

  Ljushållare Twine 75x75mm Svar

  Twine Svart Ljushållare av metall är snygg och mysiga. Använd med värmeljus eller ännu bättre - LED värmeljus med olika färger på ljuset för imponerande effekt!
  101,80 kr
 • Ljushållare Twine 140X75mm Sva

  Ljushållare Twine 140X75mm Sva

  OBS!! Ljus ingår ej. Med våra flerfärgade LED värmeljus och fjärrkontroll kan du ändra ljuset för att skapa den perfekta stämningen med ett enkelt kapptryck.
  113,30 kr
 • Antikljus LED 24 cm 2-pack

  Antikljus LED 24 cm 2-pack

  Verklighetstrogna antikljus i vax med vickande låga. Skapar ett mysigt och behagligt sken inomhus. Ljusen är batteridrivna med inbyggd timer som gör det enkelt att ställa in när de ska lysa. 2-pack. Drivs av 4 st. AA batterier. Batterier ingår ej.
  119,00 kr