Bordsfläktar & Golvfläktar

Är det olidligt varmt på kontoret, i sovrummet eller i köket? Införskaffa då bordsfläkt eller en golfläkt som sätter rotation på luften och sköljer en sval bris över dig. Då kan du koncentrera dig på vad du ska göra och njuta av de vackra sommardagarna istället. Om du inte har plats på bordet för en bordsfläkt kan du välja en fläkt på stativ eller en torn-fläkt om du tycker att den modellen är snyggare!

Alla kontorsmaskiner återföljs av bruksanvisning på svenska. Önskar du en manual på ett annat språk hjälper vi dig att införskaffa en sådan om tillverkaren tillgodoser materialet. Vi tar hänsyn till önskemål om att leverera manualen i fysisk eller digital form.
 • Portabel AC IGPCX-27 Innova

  Portabel AC IGPCX-27 Innova

  INNOVA:s portabla kylaggregat är särskilt utvecklade för det mindre kontorsrummet, sovrummet eller sommarstugan. Det krävs ingen installation, endast ett vanligt eluttag och en ventilationsöppning, fönsterspringa eller dyligt.
  3.700,00 kr
  3.995,00 kr
 • Portabel AC IGPCX-35 Innova

  Portabel AC IGPCX-35 Innova

  INNOVA:s portabla kylaggregat är särskilt utvecklade för det mindre kontorsrummet, sovrummet eller sommarstugan. Det krävs ingen installation, endast ett vanligt eluttag och en ventilationsöppning, fönsterspringa eller dyligt. U$AC PORTABEL INNOVA-IGPCX-3
  4.995,00 kr