Laminering


 

Esselte Pressreleaser

Leitz nya iLAM lamineringsmaskin prisbelönas!
 
februari 07, 2012

Frankfurt 7 februari 2012. Som meddelades vid evenemanget som organiserades av OPI (Office Products Industry magazine) tillsammans med Messe Frankfurt, var de nominerade produkterna starkare och mer varierade än tidigare. Juryn ställdes inför den svåra utmaningen att utse endast en vinnare i varje priskategori. Esselte är mycket glada över att Leitz iLAM lamineringsmaskiner tog hem priset för sin användarvänlighet och unika sensorteknik.Juryn utsåg iLAM lamineringsmaskiner som den bästa high-tech lanseringen under 2011. Den imponerande Hewlett Packard Top Shot 3D LaserJet var en stark utmanare - men priset gick till iLAM lamineringsmaskin för dess användarvänliga funktioner. Maskinerna är helautomatiska och kräver inga manuella inställningar för att uppnå ett perfekt resultat. Tack vare sensortekniken känner maskinen av tjockleken på lamineringsfickorna och justerar hastigheten i förhållande till temperaturen på maskinen. Detta minimerar risken för frustration hos användaren samt eliminerar onödigt papperspill som kan uppstå med denna dagliga kontorsuppgift.

Hela serien lever upp till kravet av användarvänlighet: “Allt du behöver kunna är PÅ och AV”. iLAM A3 touch turbo har också fått det världsberömda iF priset för en enastående designkvalité. Varje år väljer experter världen över ut den mest innovativa produkten som skickats in av internationella tillverkare och designers.

 

Användarvänliga lamineringsmaskiner

LEITZ nya helautomatiska produktportfölj omfattar Heavyduty iLAM touch lamineringsmaskiner för professionell användning och iLAM easy, för hemmakontoret i trendiga färger. iLAM lamineringsfickor, avsedda att användas med nya iLAM lamineringmaskiner ger ett perfekt resultat tack vare den unika UDT teknologin (Unique Direction Technology) pilar på fickan visar tydligt i vilken riktning dokumentet ska föras in. Alla iLAM produkter är mycket intuitiva och enkla att använda. Tack vare förstklassig design, blir maskinerna en visuell höjdpunkt i alla professionella- samt hemmakontorsmiljöer. Vad mer, de ger ett utmärkt skydd för viktiga dokument - snabbt och enkelt. Allt du behöver göra är att slå på maskinen, sätt i dokumentet, och du är klar. iLAM maskinerna kräver lite energi vilket även skyddar miljön.


Alla kontorsmaskiner återföljs av bruksanvisning på svenska. Önskar du en manual på ett annat språk hjälper vi dig att införskaffa en sådan om tillverkaren tillgodoser materialet. Vi tar hänsyn till önskemål om att leverera manualen i fysisk eller digital form.