Leif Mannerström Signatur & "Selected by Mannerström" Presenter

Gåvorna som gäller när du vill ge bort något alldeles extra. Alla produkter med Leifs signatur är tillverkade i de bästa materialen. Det spelar ingen roll om du väljer stekpanna, gryta eller kniv. Vi vet att du kommer bli nöjd! Alla produkter är snyggt förpackat i exklusiva kartonger. Perfekta presenter/julklappar till dina kunder, medarbetare eller anställda.
 • Bestickset Classic 24 delar LM

  Bestickset Classic 24 delar LM

  Ett vackert och noga utvalt bestickset av Leif Mannerström ger dukningen en elegant klass. Besticken är gjorda av hög kvalitet i spegelpolish. Besticken är mjuka i formen och mycket sköna att hålla i. Tjockleken på gaffel, kniv och sked är 4 mm och tesked
  698,00 kr
 • Kittel 2 liter svart LM

  Kittel 2 liter svart LM

  Mycket exklusiv kittel för kaffe, te eller vatten. Kitteln har en inbygg visselfunktion. Kitteln har en extra tjock kompakt botten i tre lager är gjord av allra högsta kvalitet i 18/10 rostfritt stål.
  498,00 kr
 • Knivset steel m.vitt block LM

  Knivset steel m.vitt block LM

  Ett 3-delat knivset i elegant design av hög kvalitet där knivarna har ett svart greppvänligt handtag. Setet innehåller en kockkniv 20cm, en brödkniv 22cm, en skalkniv 12,5cm samt ett universal knivblock: höjd 23cm, diameter 11cm. Levereras i en vit presen
  498,00 kr
 • Kvarn 2-pack + handduk 3-pack

  Kvarn 2-pack + handduk 3-pack

  Elegant salt- och pepparkvarn i högsta kvalitet. Matt lackad finish. Höjd: 17 cm. 3 st bomullshanddukar, 45 x 70 cm. Levereras i två separata kartonger.
  398,00 kr
 • Köksvåg kompakt Mannerström

  Köksvåg kompakt Mannerström

  Vikbar köksvåg i modern design. Kompakt för bästa förvaring och ett smidigt hål för upphängning. Max vikt 5 kg. Mått: 23 x 8 x 1,5 cm. Inkl. batteri.
  249,00 kr
 • Mandolin Mannerström

  Mandolin Mannerström

  Mandolin som låter dig skiva upp råvaror som en proffskock. Justerbara stålblad för enkel skivning. 3 olika strimlingslägen och ställbar skivningstjocklek från 1 till 9 mm.
  498,00 kr
 • Mannerströms Knivslip Exklusiv

  Mannerströms Knivslip Exklusiv

  Mannerströms knivslip där du även kan slipa tandade knivar typ brödknivar. Snygg Ståldesign med svart ergonomiskt handtag för bästa grepp. Levereras i en färgkartong.
  198,00 kr
 • Pepparkvarn Rivjärn Acacia LM

  Pepparkvarn Rivjärn Acacia LM

  Fint tvådelat presentset i acaciaträ. Kvarnens insvängda design gör den mycket greppvänlig och elegant samt rivjärnets långa handtag gör att du lätt kan hålla den i handen.
  498,00 kr
 • Termos 2 liter Mannerströms

  Termos 2 liter Mannerströms

  Den perfekta termosen till jakt, vildmarksliv, stranden etc. Handtag och bärrem. Okrossbar. Håller dryck varm i upp till 24 timmar. Extra mugg i locket.
  498,00 kr
 • Termoskanna 1,5l Mannerström

  Termoskanna 1,5l Mannerström

  Mannerströms okrossbara 1,5 liter ståltermos av hög kvalitet i rostfritt stål. Mattsvart finish. Håller dryck varm i upp till 12 timmar.
  360,00 kr
 • Bräda med 3 bestick LM

  Bräda med 3 bestick LM

  En trevlig och omtyckt bräda i acaciaträ med 3 svarta kvalitetsbestick som passar utmärkt till lite av varje. Storlek bräda 23x21x1,5 cm, bestick 13 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong.
  198,00 kr
 • LM Japansk Kniv 18 cm Premium

  LM Japansk Kniv 18 cm Premium

  Vacker och stilren design med ett handtag i borstat stål och Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet.
  698,00 kr
 • LM Kockkniv 20 cm Premium Coll

  LM Kockkniv 20 cm Premium Coll

  Vacker och stilren design med ett handtag i borstat stål och Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet.
  698,00 kr
 • Mannerstöms Salt & Pepparkvarn

  Mannerstöms Salt & Pepparkvarn

  Exklusiv salt- och peparkvarn där kvarnens insvängda design gör den mycket greppvänlig och elegant. Svart/gummiträ. Höjd kvarn 20cm, diameter 5,5cm. Levereras i en exklusiv presentkartong.
  317,40 kr