Orrefors More Glas

Orrefors more serien

Erika Lagerbielkes tanke med More är att lyfta fram dryckens bästa egenskaper och fulla potential. Elegant design möter funktion. Då är det lätt hänt att man blir sittande länge och bara mår bra. Tål maskindisk. Prisvärd gåva, hög kvalitet och kommer i snygg presentförpackning.
 • More Champagne 18 cl 4-Pack

  More Champagne 18 cl 4-Pack

  More Champagne är ett elegant och festligt glas för alla typer av mousserande vin, exempelvis prosecco, cava och champagne. Tål Diskmaskin.
  360,00 kr
 • More Wine 44cl 4/fp Orrefors

  More Wine 44cl 4/fp Orrefors

  More Vin är ett vinvänligt glas som lyfter fram doft och smak i såväl röda viner som vita viner och rosévin. Tål diskmaskin.
  520,00 kr
 • More Multitumbler 44cl 4/fp

  More Multitumbler 44cl 4/fp

  More Multitumbler är en tumbler formad som en vinglaskupa. Glaset är passar lika bra till vatten, öl och alkoholfria drycker som till alla sorters vin eller en avec. Tål Diskmaskin.
  439,90 kr
 • More Wine XL 4/fp Orrefors

  More Wine XL 4/fp Orrefors

  Smakrika och kraftiga röda viner mår bra av att luftas i en stor kupa med plats för mycket syre. Tål diskmaskin. Förpackat i fin presentkartong.
  360,00 kr
 • More Coupe 21 cl 4/fp Orrefors

  More Coupe 21 cl 4/fp Orrefors

  En coupe är ett glamouröst glas för alla festliga drycker, bubbel som prosecco, cava och champagne samt olika cocktails. Tål diskmaskin. Fin presentkartong.
  520,00 kr
 • More Spirits 20cl 4-p Orrefors

  More Spirits 20cl 4-p Orrefors

  Fatlagrad sprit av alla sorter, exempelvis rom, whisky, calvados eller cognac, njuts bäst ur ett aromglas. Glasets nätta tulpanform lyfter fram alla dofter och smaker av både fruktighet och fatlagring. Tål diskmaskin. Fin presentkartong.
  477,10 kr
 • More Mature 48cl 4/fp Orrefors

  More Mature 48cl 4/fp Orrefors

  More Mature är avsett för röda viner med mognadston vilkas doft och smak kommer fram bäst i en vid, låg och något öppnare kupa. Tål diskmaskin. Fin presentförpackning.
  499,00 kr
 • More Beer 2-Pack 47cl Ölglas

  More Beer 2-Pack 47cl Ölglas

  Detta ölglas designat av Erika Lagerbielke passar bra till lager men lämpar sig bäst till ale, stout och porter och andra öl med mycket karamellmalt. Tål diskmaskin. Fin presentförpackning.
  229,50 kr
 • More 4 Snaps+70cl flaska+påse

  More 4 Snaps+70cl flaska+påse

  Perfekt och prisvärd jul present! Detta Orrefors Paket innehåller: 4 st 7 cl Snapsglas på fot, en 70 cl återförslutningsbar glasflaska och en exklusiv "Orrefors Merry Crystal" presentpåse. Otroligt prisvärt, mycket kvalitet för pengarna! Tål maskindisk!
  487,00 kr