Skeppshult

Logo Skeppshult från generation till generation sedan 1906Från järntacka till gjutjärnspanna - I dagens samhälle är vi vana vid ett högt stressigt tempo, produkter som blir inkuranta inom ett år och massproducerade produkter tillverkade i fjärran öster. Hos oss i Skeppshult råder andra premisser, här har vi handgjutit våra produkter sedan 1906 enligt gamla traditioner.
 • P-Swing Kryddkvarn Valnötslock

  P-Swing Kryddkvarn Valnötslock

  Tillverkat i Sverige med 25 års gjutjärnsgaranti. Pyramidformade malytor i inbränt gjutjärn. Ovandel för förvaring av malda kryddor. Lock i valnöt med gummipackning. Rund undersida som balanserar på underlaget.
  348,00 kr
 • P-Swing Saltskål m Valnötslock

  P-Swing Saltskål m Valnötslock

  Tillverkat i Sverige med 25 års gjutjärnsgaranti. Kar för förvaring av salt och kryddor. Lock i valnöt med gummipackning. Rund undersida som balanserar på underlaget.
  348,00 kr
 • Skeppshult Saltkvarn Brun 18cm

  Skeppshult Saltkvarn Brun 18cm

  Tillverkat i Sverige med 25 års gjutjärnsgaranti. Ställbart keramiskt malverk för grovsalt eller peppar. Korklock med gjutjärnsovandel och kropp i betsad bok. Lackad gjutjärnsunderdel för att undvika fläckar på underlaget.
  398,00 kr
 • Noir Grillplatta 40x25 cm

  Noir Grillplatta 40x25 cm

  Skeppshult Gjutjärn Noir Grillplatta 40x25 cm Inbränd i tre lager rapsolja med två handtag i gjutjärn. Fungerar på alla hällar och öppen eld.
  1.676,00 kr
 • Skeppshult Pepparkvarn Brun 18

  Skeppshult Pepparkvarn Brun 18

  Tillverkat i Sverige med 25 års gjutjärnsgaranti. Ställbart keramiskt malverk för grovsalt eller peppar. Korklock med gjutjärnsovandel och kropp i betsad bok. Lackad gjutjärnsunderdel för att undvika fläckar på underlaget.
  398,00 kr
 • Ugn/Serveringsform 34x22cm

  Ugn/Serveringsform 34x22cm

  Gjutjärn, stål och inbränd olja. Naturligt, robust och fungerar på värmekällor såsom gas, ugn och grill. Med en naturlig non-stickyta som förbättras med användande är alla våra stekkärl gjorda för att hålla, år efter år, från generation till generation.
  750,00 kr
 • Gjutjärnsunderlägg 20cm Rostfr

  Gjutjärnsunderlägg 20cm Rostfr

  Snyggt, gediget, rejält och rostfritt gjutjärnsunderlägg tillverkat i Sverige på traditionellt vis. Hantverk med mycket känsla och motsatsen till "slit och släng", en hållbar produkt!
  239,00 kr
 • G.R.Y.M Sauteuse 1,5 L Rostfri

  G.R.Y.M Sauteuse 1,5 L Rostfri

  Rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Fungerar på alla spisar, inklusive induktion.
  399,00 kr
 • G.R.Y.M Sauteuse 1,5L Koppar

  G.R.Y.M Sauteuse 1,5L Koppar

  Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Kopparhölje för god värmespridning. Magnetisk rostfri bottenplatta för att fungera på alla spisar, inklusive induktion. Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende.
  679,00 kr