Julartiklar & Julprylar

Allt för Julen till ditt företag!

I vårt stora sortiment av julartiklar kan vi erbjuda dig allt du behöver för att lyckas med julen på jobbet, ja till och med hemma! Här hittar du alla de presenter och julklappar du behöver i hög kvalité, kända varumärken och olika prisklasser. Vi har till och med gåvokort med bonusgåva om du inte vet vad du ska köpa!

Paketinslagning - piece of cake! Här finner du presentkartonger, presentpåsar, julkassar, flaskpåsar, presentband, juladresser och julklappspapper både i konsumentpack och på diskrulle för butiker (eller för dig som ska slå in många julklappar).

Julchoklad är ett säkert kort, en julpresent som alltid är uppskattad! Här kan du välja bland många exklusiva och prisvärda sorter som inte går att köpa i detaljhandeln. Var bekväm! Varför inte köpa en färdiginslagen pralinask eller en julsäck och slipp besväret med inslagning.

Juldekorera kontoret, pentryt fikarummet eller varför inte konferensrummet! Ställ in en gran med färdig LED-belysning på en julgransmatta och pynta den med glitter, grankulor och julgransstjärna! Ställ färdigklädda små granar på borden, elektriska ljusstakar och ljusstjärnor i fönstren! Varför inte busa till det med lite juldekorationsfigurer i hallen och en vacker jul by på bänken?!!

Komplettera julsmyckningen med fina LED ljus och sprid mysig julstämning utan att oroa dig för brandrisk! Har det blivit dags för jul fika eller julfest på firman? Här köper du alla engångsartiklar som du behöver med eller utan julmönster: Bordsdukar, servetter, löpare, tallrikar, bestick, glas och glöggmuggar mm. Glöm inte de levande julljusen av äkta stearin som kronljus, antikljus, kanalljus, gilleljus, kupéljus, julgransljus och värmeljus. Till fikat rekommenderar vi kaffe, glögg, julmust, mineralvatten, pepparkakor och julgodis.

Kommer Tomten på besök till kontoret? Vi har tomtedräkt, tomtemask, tomtemössa och julklappssäck.

Låt era gäster mötas av brinnande marschaller, stallyktor, eldlyktor eller eldkorgar vid entrén eller ute på gården! Räcken och balkonger pyntas bäst med elektriska ljusslingor i granimitation, häng upp stora röda klockor och kulhängen i taket för en riktig WOW-JUL-upplevelse.

Kommer du på något mer så har vi det förmodligen också - ja vi har även tomtebloss och svävande rislyktor. Varmt välkommen och God Jul!