Julchoklad

Varför är julchokladen så populär och uppskattat som julpresent? Svar på den frågan tror vi är traditioner, sinnesupplevelser och det praktiska. Det är både traditionellt och modernt att ge bort en pralinask. Att få en chokladask gör de flesta glada och gläder även de personer som "har allt" eftersom julgodiset äts upp. Julchokladen må vara traditionell men förnyas ständigt och förblir aktuell med nya smaker, former och förpackningar. En pralinask påverkar många av våra sinnen och därför blir upplevelsen av gåvan extra stark. Den visuella njutningen av det estetiska och den fantastiska känslan av att hålla en pralin i handen påverkar oss positivt. Doft sinnet och smaksinnet får också fullt upp. Att ge bort en pralinask är ett säkert kort precis som det är praktiskt. Köp färdiginslagna askar om du inte vill slå in julklapparna själv. Presenten är lätt att transportera, ta med sig och att dela ut. Förutom välkända varumärken erbjuder vi exklusiva varumärken som är ovanliga i detaljhandel. Botanisera i vårt stora sortiment där du hittar rätt choklad i rätt storlek till rätt pris!
 • Carls Favoriter 600g Praliner

  Carls Favoriter 600g Praliner

  Vacker julask fylld med 600g läckra chokladpraliner av vit – mörk – och mjölkchoklad med härliga fyllningar med bl.a vanilj & mjölkchokladmousse, salt karamell, nötkräm, marsipan, mandel och m.fl.
  129,00 kr
 • Delafaille Presentpraliner 200

  Delafaille Presentpraliner 200

  Delafaille GOLD 200g är en perfekt present att ta med sig! Färdiginslaget paket i lyxigt guldpapper med band och rosett. Presenten innehåller Belgiska chokladpraliner med härliga fyllningar i en sorterad mix av vit, mjölk- och mörk choklad.
  59,00 kr
 • God Jul Pralinsäck Röd 1164g

  God Jul Pralinsäck Röd 1164g

  God Jul Pralinsäck Röd 1164g är Julens hetaste julsäck. julröd presentsäck med rosett! Perfekt julgåva som passar alla. Säcken är fylld till bredden med Sea Shells, Lakritskonfekt, Poppets Toffee, Baileys Sticks, Tryfflar och Toffifee.
  189,00 kr
 • 9631852

  Hamlet Nobel Collection 250g

  Perfekt present att ta med sig! Färdiginslaget paket med band och rosett. Presenten innehåller fantastiska praliner av belgisk choklad med härliga fyllningar i en sorterad mix av vit, mjölk- och mörk choklad.
  79,00 kr
 • Jakobsen Konst Choklad 510g

  Jakobsen Konst Choklad 510g

  Jakobsen Julchoklad ska du välja om du vill ha goda och eleganta chokladpraliner snyggt arrangerade i en fin ask med konstmotiv. Med en chokladask från Jakobsen Konst får du helheten! Motiv av Birgitte Gaarsdal.
  119,00 kr
 • Jute Julsäck Julhjärta 1025g

  Jute Julsäck Julhjärta 1025g

  Packat & Klart! Jute Julsäck dekorerad med julhjärtan och "God Jul" hälsning. Jutesäcken innehåller: Toffifee, Riesen Milk, Liquorice Allsorts Taveners, Truffles Salted Caramel Delafaille och Sea Shells Carl Choklad. Perfekt Julpresent!
  149,00 kr
 • LIR Luxery Box 500g Pralinask

  LIR Luxery Box 500g Pralinask

  Lyxig kollektion av chokladpralineri en stor ask fylld med chokladpraliner av högsta kvalité med de finaste och krämigaste fyllningarna med smaker som bl.a hallon, hasselnötter och karamell i kombination med vit- mjölk – och mörk choklad
  279,00 kr
 • Sjöfrukter Con Amore 750g

  Sjöfrukter Con Amore 750g

  Det här är riktig julchoklad! En stor ask med klassiska Con Amore Sjöfrukter i fina former och färger tillverkade av finaste Belgisk kvalitetschoklad.
  89,00 kr
 • Superior Selection 1000 gram

  Superior Selection 1000 gram

  Anthon Bergs Superior Selection 1000g är Anthon Bergs senaste lyxiga stora chokladask fylld med härliga chokladpraliner. Superior Selection är en riktig premiumask för dig som söker en riktigt fin present och som uppskattas av "alla". Glutenfri!
  289,00 kr
 • Julsäck God Helg 1070 gram

  Julsäck God Helg 1070 gram

  Proppful Julsäck med smarriga överaskningar. Perfekt julpresent med något för alla smaker! Stoppa ned handen i säcken och plocka upp: Kakaotryfflar 175g, chokladkex 100g, Guldkola 175g, lakrits fudge 180g, tryfflar 200g, chokladhjärtan 98g, chokladbitar m
  277,90 kr
 • Pralinsäck 800g Carl Choklad

  Pralinsäck 800g Carl Choklad

  Säg "God Jul!" och ge bort en fantastisk julsäck. Pralinsäcken innehåller en mix av 800 gram italienska chokladpraliner med vit – mörk & mjölkchoklad och ljuvliga fyllningar. Pralinerna är inslagna i en snygg presentfoliepåse med band, rosett och kort.
  119,00 kr
 • Kolasäck Mix 1 KG KOLA

  Kolasäck Mix 1 KG KOLA

  1 KG KOLA - Innehåller en mix av kola med smakerna Hallon/Lakrits, Choklad/Mint, Salt Grädde och Pepparkaka/Glögg. Godsakerna är packade i en vacker guldfärgad presentsäck med svart tryck "1 KG KOLA". Kul alternativ till Julchoklad! Vilken Julsäck!
  98,00 kr
 • Hexagon Pralinmix 1,8 kg

  Hexagon Pralinmix 1,8 kg

  Julchoklad att samlas kring! Snygg pralinkorg inslagen med cellofan och rosett. Pralinerna är individuellt inslagna i papper.
  239,00 kr
 • Signatures Anthon Berg 460g

  Signatures Anthon Berg 460g

  En lyxig blandning av klassiska och nya Anthon Berg praliner. Det perfekta valet om du letar efter en premium presesent av ett internationellt exklusivt varumärke.
  149,00 kr
 • Femtio Härliga Praliner 430 g

  Femtio Härliga Praliner 430 g

  Chokladask fylld med 50 härliga praliner för alla smaker. Öppna locket och njut av gräddtryffel, kanelpraliner, mandelnougat och annat gott. Chokladasken innehåller praliner av både äkta mörk choklad och mjölkchoklad.
  99,00 kr
 • Holiday Season Choklad 400g

  Holiday Season Choklad 400g

  Holiday season chokladpraliner kommer i en underbar metallask med ett stilrent och fanntasifullt julmotiv. Den spännande pralinasken Innehåller 32 st Fairtrade praliner i varierande smaker och former, utsökt dekorerade.
  169,00 kr
 • Tomtens Verkstad Choklad 400 g

  Tomtens Verkstad Choklad 400 g

  Letar du efter den mest julaktiga julchokladasken så har du hittat den här! Goda italienska chokladpraliner individuelt inslagna i folie med tomtemotiv på. Pralinerna fyller upp den här fantastiska plåtasken i retro-stil. SORINI Praliner Tomtens verkstad
  129,00 kr
 • Merci Petits 1000g Choklad

  Merci Petits 1000g Choklad

  God och välkänd Mercichoklad i stor förpackning med 160 bitar. Perfekt för receptionen, fikarummet, konferensen eller att fylla upp dina egna påskägg med.
  199,00 kr