Kylboxar

Det finns 3 olika typer av kylboxar: Enklare kylväskor, robusta kylboxar och elektriska kylboxar. Kylväskor är mjuka, enkla och lätt att bära. Använd kylklamp för att hålla kylan längre tid. Vanliga kylboxar av hård plast rymmer mycket, är enkla att packa, täta och stabila och fungerar mycket bra med kylklampar. Elektriska kylboxar fungerar som mobila kylskåp på på utflykten eller semestern. De finns med tre olika tekniker: termoelektriska element billigt/långsamt), absorbtionsteknik (låg ljudnivå) och kompressordrift (energisnålt/jämn temperatur/kostar mer). Vanligast är att boxarna drivs med 12 V bilbatteri och 230 V vanligt eluttag. En del kan drivas med gasol.
 • 9628737

  Kylbox Combicool ACX 35 30 mb

  Den här absorptionskylboxen ger dig maximal frihet när du väljer ditt picknickställe. Garanterad energiförsörjning var du än använder den.
  2.995,00 kr
 • Kylbox Dometic Coolfun SC 30

  Kylbox Dometic Coolfun SC 30

  Denna termoelektriska kylbox passar perfekt för bilresor, camping, utflykter. Sval bärbar bekvämlighet! Mångsidiga handtag, lås eller stöd, USB-port och enkel att transportera.
  1.199,00 kr
 • Dometic CoolFreeze CF-11AC

  Dometic CoolFreeze CF-11AC

  Bärbar kompressorkyl- och frysskåp, 10,5 l, utan stötfångare. Denna kompressorkylbox är extremt kompakt och lätt att använda. Djupfrysning, kompakt design och låg vikt.
  5.995,00 kr
 • Kylbox Cool-Ice WCI-22 Vit

  Kylbox Cool-Ice WCI-22 Vit

  Denna mycket effektiva och lätta kylbox kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den är gjord av tjockt isoleringsskum och har en unik labyrinttätning. Ta med dig iskalla förfriskningar vart du än åker!
  1.199,00 kr
 • Kylbox Cool-Ice WCI-22 Grön

  Kylbox Cool-Ice WCI-22 Grön

  Denna mycket effektiva och lätta kylbox kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning. Den är gjord av tjockt isoleringsskum och har en unik labyrinttätning. Ta med dig iskalla förfriskningar vart du än åker!
  1.199,00 kr