Tejp/Hållare


Packtejp:
- Packtejp 50mm
- Packtejp 38mm
- Packtejp 25mm
- Maskeringstejp
- Specialtejp
- Tejphållare

Behandla packtejpen rätt!

Packtejp har bäst-före datum. Använd alltid den äldsta packtejpen först. Hållbarheten, ett till två år, påverkas av vilken typ av häftämne och limbärare som används - papper, plast eller väv. Tryckt packtejp har kortare hållbarhet.

Förvara packtejpen liggande...
Förvara packtejpen liggande på snittytan med emballaget på - det skyddar mot fukt, damm och solljus. Om packtejpen förvaras kallt bör den acklimatiseras till rumstemperatur innan användning.

...och torrt
Förvara packtejpen torrt, helst i rumstemperatur, men skyddad mot direkt solljus.

Hantera packtejpen varsamt
Använd inte vassa föremål för att avemballera tejpen och kasta inte runt den öppnade rullen. Skadas kanten riskerar tejpen gå av vid användning. Packtejphållaren är också viktig, se till att den inte är skadad och att kniven inte används för länge.

PackTejp med tryck
Packtejp är en utmärkt bärare av tryckt information och allt fler använder packtejp med tryck för att ange förpackningens innehåll, hanteringsanvisningar, reklambudskap, firmanamn, logotype etc.

Tryckt packtejp är också ett effektivt stöldskydd och sigill.
Vi erbjuder ett brett sortiment av såväl PVC- somm PP-packtejp med valfritt tryck. Givetvis kan du välja mellan vanlig eller tyst PP, handrullar såväl som maskinrullar. Kontakta oss för packtejp med tryck.

Packtejp vinyl (PVC)
Packtejp med ryggmaterial av PVC och häftämne av naturgummi. Mycket god vidhäftningsförmåga och oelastiskt ryggmaterial gör denna packtejp lämpad för de flesta packändamål. Lågt avrullningljud. Seg och slagtålig kvalitet som dessutom är fuktbeständig och resistent mot flera lösningsmedel.

Packtejp PP/Naturgummi
Packtejp med ryggmaterial av polypropylen (PP) och naturgummi som häftämne. PP-packtejp har högre elastisitet än PV-tejp och tål därför chockbelastning bättre. Dessutom är tåligheten mot kyla och värme bättre.

Ta kontakt med oss för packtejp med tryck med t.ex. ditt företags logo på.