Ytdesinfektion

En god hygien och rutinmässig användning av ytdesinfektionsmedel är mycket viktigt för att förebygga smittspridning. CCS produkter inom området ytdesinfektion finns både som flytande och i servetter där de flytande är avsedda för desinfektion av släta ytor t.ex. bänkar, bord och undersökningsbritsar. Desinfektionsservetterna är avsedda för desinfektion av "tagytor" som t.ex. handtag, bord, kranar etc. De är effektiva mot bakterier, svampar och olika typer av virus. Exempel på användningsområden är inom hälso-, sjuk- och tandvård samt hos veterinärkliniker. Produkterna är även lämplig för användning inom livsmedelshantering och barnomsorg.
 • Desinfektionsspray 500ml Norde

  Desinfektionsspray 500ml Norde

  Handdesinfektion i praktisk spray för såväl ytor och händer. Sprayen har effektiv hygienisk desinfektion med snabbverkande bakteriell effekt. Har hudvårdande och återfettande egenskaper. Effektiv mot virus i Corona-familjen såväl som andra kapslade virus.
  79,00 kr
 • Antibac Ytdes.servett 70-Pack

  Antibac Ytdes.servett 70-Pack

  Antibac Ytdesinfektionsservett med tensid desinficerar effektivt samtidigt som de rengör ytan med tillsatsen av tensid. Vätskan i produkten är 75 vol% denaturerad etanol och har effekt på bakterier, jästsvamp och höljeförsedda virus.
  140,70 kr
 • 9631509

  Dax Ytdesinfektion 75+ 1000ml

  DAX Ytdesinfektion 75+ är avsedd för desinfektion av släta ytor t.ex. bänkar, bord och undersökningsbritsar. DAX Ytdesinfektion 75+ är effektiv mot bakterier, svampar och olika typer av virus som HIV, Hepatit B och C samt vissa nakna virus som Adenovirus
  59,00 kr